tu–141

More of a cruise missile than a traditional drone the. A The Drive értesülései szerint egy az ukrajnai háborúban is bevetett orosz Tu-141 Sztrizs felderítődrón zuhanhatott le a horvát fővárosban.


Bagaimana Lockheed Martin Bisa Mendapatkan Teknologi Yak 141 Soviet Jet Tempur Kapal Induk Angkatan Laut

Bivša Sovjetska armija imala je u svom naoružanju čak 152 ovakve letelice.

. Stručnjak je objasnio da je to bespilotna letjelica iz sovjetske ere koju su Ukrajinci upogonili nakon 2014. Što je Tu-141 i kako je moguće da je stigao od Ukr poruka. Tyler Rogoway stručnjak za vojnu avijaciju i urednik rubrike The War Zone na portalu The Drive napisao je kako je detaljno proučio vizualne dokaze s fotografija i snimki iz Zagreba te da snažno.

However its not the TB-2 but the Cold war era Tupolev Tu-141 reconnaissance drone. Mjesto pada letjelice Na letjelici petokraka i ćirilica. Ima domet do 1000 km a najviše visina na kojoj.

Tu-141 Strizh ima i padobran tako da se više puta može upotrebiti Stručnjak je dakle uveren da je ta letjelica u Hrvatsku došla iz Ukrajine a za kraj je. После падения Ту-141 был слышен. Do 1989 uglavnom na zapadnim granicama Sovjetskog Saveza.

Ukrajinci je jedini koriste u svijetu. It is designed to undertake reconnaissance missions several kilometers behind the front lines at transsonic speedsIt can carry a range of payloads including film cameras infrared imagers EO imagers and imaging radar. Verzija Tu-141 koristi se za operativno izviđanje i lansiral se sa posebne prikolice TOU-141.

Verzija Tu-141 koristi se za operativno izviđanje i lansiral se sa posebne prikolice TOU-141. U nastavku se nalaze komentari na Što je Tu-141 i kako je moguće da je stigao od Ukr. Maksimalna brzina koju može postići je 1100 kmh a brzina krstarenja je 1000 kmh.

Osim letelice i lansera postoji i transportno vozilo TZM-141 sistem za kontrolu TPU-141 i stanica ya obradu i dešifrovanje informacija POD-3. Na ostacima letjelice vidjela se crvena petokraka i ćirilični natpis. Belgrado 11 mar Sputnik- La caída de un dron que se detectó la noche del jueves en la capital croata Zagreb no fue intencional declaró el alcalde Tomislav Tomasevic.

Jeden na Krymie drugi w Chorwacji Dron według Rosji wystrzelony z terytorium Ukrainy spadł w piątek na Krym w pobliżu miasta Krasnoperekopsk. We have managed to identifiy new wreckage and can confirm a Ukrainian drone was shot down. A Tupolev Tu-141 Surveillance Drone has reportedly Crashed in the Croatian Capitol city of Zagreb the Soviet UnionRussia claimed to have retired this Type of Drone in 1989 making Ukraine the only country that Officially Operates them so why would one be in Croatian Airspace.

Szakértők szerint - a roncsok alapján - egy feltehetően Ukrajnából elindított TU-141 típusú szovjet hadműveleti-harcászati felderítő robotrepülőgép zuhant le a horvát főváros területén - jelentette pénteken az Indexhr című helyi hírportál meg. Maksimalni je dolet Tu 141 oko 1000 km uz brzinu između 1100 i 1000 kmh što je okolozvučna brzina za visine do plafona generalne avijacije. The Tupolev Tu-116 Russian.

To znači da se sonični udar nije morao čuti tijekom njezina preleta kaže Grgić Bespilotna. Президент отметил что БПЛА вошел в воздушное пространство Хорватии из Венгрии. The Tu-141 was a follow-on to the Tupolev Tu-123 and is a relatively large medium-range reconnaissance drone.

Bespilotna letjelica srušila se na Jarun. Stručnjak za vojnu avijaciju rekao je kako se navjerojatnije radi o ukrajinskoj bespilotnoj letjelici Tu-141 koja se pokvarila i prešla put od Ukrajine preko Mađarske i susjednih zemalja pa sve do Zagreba gdje se srušila. 600 Stručnjak za vojnu avijaciju tvrdi kako je bespilotna letjelica Tu-141 koja se srušila na Jarunu stigla iz UkrajineOvakvu teoriju još nisu potvrdile hrvatske službe.

Bivša Sovjetska armija imala je u svom naoružanju čak 152 ovakve letelice. 1 2 sljedeća - sve poruke ravni prikaz starije poruke gore. Osim letelice i lansera postoji i transportno vozilo TZM-141 sistem za kontrolu TPU-141 i stanica ya obradu i dešifrovanje informacija POD-3.

Duljina ove letjelice je 1433 m raspon krila je388 m visina 244 m površina krila je10 m2 a bruto težina 6215 kg. Posle raspada SSSR-a one su ostale u naoružanju ruske ali. Глава Хорватии Зоран Миланович заявил что рухнувший в столице страны беспилотник был запущен с Украины.

Dron de fabricación soviética TU-141. Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bughr portala. Likely to be UA operated but possible Russian decoy.

Tudjuk milyen objektum repült be és honnan Ez komoly incidens aminek a kivizsgálása folyamatban van - közölte a tanácskozás utáni sajtótájékoztatóján Milovanović elnök. Kako je rekao stručnjak za vojnu avijaciju najvjerojatnije se radi o ukrajinskoj bespilotnoj letjelici Tu-141. The Tu-141 is a fascinating piece of Soviet-era hardware that Ukraine has upgraded and made useful following the invasion of Crimea in 2014.

As with previous Tupolev designs it. Note the landing gearKR-17A engine. We would like to show you a description here but the site wont allow us.

No hay evidencia de que haya sido un acto intencional dijo Tomasevic. Tyполев Тy-116 is a turboprop-powered long-range airliner designed by the Tupolev design bureau and built in the USSR. Tu-141 je bio u sovjetskoj službi od 1979.

Posle raspada SSSR-a one su ostale u naoružanju ruske ali. Rozbiły się dwa wojskowe drony Tu-141.


Tu 95ms Tu 142m Uku 9k 502 Tail Barbette Details Soviet Warplane Soviet Union


Modular Shuttle K36 By Adamkop On Deviantart Spaceship Design Concept Ships Space Fighter


Warplaneporn On Twitter Warplane Aircraft Design Aircraft Structure


Yak 141 The World S First Supersonic Vertical Take Off Fighter Fighter Jets Aircraft Fighter


Aviacion Exploradores Tu 141 Los Angeles Angeles


Tupolev Tu 141 Strizh Swift Early Soviet Uav 70 Ies


Click To Close Image Click And Drag To Move Use Arrow Keys For Next And Previous Close Image Palette Blackjack


Tu 116


Pin On Soviet Aircraft


Tu 141 Strizh Drone De Combat Sans Pilote Sovietique Drone Pilotes Parachute


The First Soviet Tactical Reconnaissance Uav Tu 143 Flight The Tu 143 Was Introduced In 1976 Uav Military Spy Drone


Pin On Sky


Russia Air Force Rf 94114 Aircraft At In Flight Russia Photo In 2021 Air Force Air Photo


Pin On Piloty


Pin On Tupolev Airplanes


Tu 14t Warthunder Wiki Aircraft Art Fighter Jets Jet Aircraft


Pin On Russian Military Aircraft And Missiles Since World War 2


The 19 Most Badass Spy Planes Spy Plane Reconnaissance Aircraft Cruise Missile


Tu 141 Drone

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel